Bon Nadal

Associació Cultural Valenciana del Japó

Associació Cultural Valenciana del Japó

"L'Associació Cultural Valenciana de Japó" es va constituir l'any 2011 amb el propòsit d'introduir i promocionar la cultura, història, llengua i gastronomia pròpies de la Comunitat Valenciana, a més de contribuir a l'intercanvi econòmic i a estretir els llaços d'amistat entre el poble japonés i la Comunitat Valenciana.

Entre els seus objectius es troben donar a conéixer els nostres costums i tradicions més arrelades, així com l'enriquiment mutu assimilant també la forma de vida dels valencians residents al Japó. Donar assistència i cooperació per a promocionar a empreses amb l'objectiu de l'interés públic en relació amb l'àmbit cultural, així com, de donar suport a activitats de voluntariat en les dites matèries.

 

President: Sr. Juan José Muñoz Falcó

Direcció:   2-7-20-713 Akagawa

                  Asahi-ku

        Osaka 535-0005

País: Japón

Telèfon: 0081 80 4204 2711

Correu electrònic: acuvaja@gmail.com

Pàgina Web: www.cevexjapon.org

 

ACTIVITATS:

  • Seminaris, conferències, i esdeveniments relacionats  amb la promoció de la cultura, història, llengua, gastronomia, economia, etc. de la Comunitat Valenciana.
  • Realització d'assemblees culturals i esdeveniments públics en relació amb intercanvis internacionals amb la Comunitat Valenciana.
  • Realització d'activitats que afavorisquen la difusió de les llengües valenciana i espanyola.
  • Exposiciones.
  • Informació de la cultura japonesa als estrangers residents en el seu territori.