Bon Nadal

Últimas Noticias

Ves enrere 31.03.2013.- FINAL DE LA 59ª FIESTA FALLERA DE LA UNIÓN REGIONAL VALENCIANA EN MAR DE PLATA.

31.03.2013.- FINAL DE LA 59ª FIESTA FALLERA DE LA UNIÓN REGIONAL VALENCIANA EN MAR DE PLATA.

El centre valencià de Mar del Plata va posar el punt final a la tradicional Festa Fallera amb la cremà del seu monument faller, amb la qual cosa va finalitzar així un ampli programa d'activitats que durant uns dies van prendre els carrers de diferents barris de la ciutat.

Diverses generacions de valencians residents en la localitat argentina de Mar de Plata, acompanyats per marplatenses i curiosos provinents de diferents llocs, van poder disfrutar de l'èxit d'esta 59 edició de la Falla, declarada en 1994 d'Interés Turístic Nacional pel Govern argentí i que s'ha consolidat com un dels esdeveniments més importants d'esta ciutat costanera de la província de Buenos Aires. 

Nombrosos actes típics valencians van comptar amb la presència i inestimable col¿laboració d'autoritats locals, apartat en el qual cal destacar l'Intendent Municipal, Gustavo Pulti, així com el suport de la Municipalitat de General Pueyrredon per a facilitar als veïns la celebració d'esta particular festa i enriquir així la cultura local.

El centre de la plaça de Colom de Mar del Plata va acollir diversos espectacles artístics i es van entonar els himnes argentí, espanyol i valencià, que van donar pas a l'esperada Nit de Foc de la falla d'enguany, realitzada per Adrián Mas.

Amb l'encesa de la traca va començar la Cremà del monument faller davant de l'atenta mirada de Micaela Marucci i Celeste Damasco, Falleres Major i Major Infantil 2013, respectivament, i va culminar així un altre reeixit any de celebració de la festa valenciana en la ciutat de Mar del Plata.