Bon Nadal

Últimas Noticias

Ves enrere 28.02.13. CONVOCADA LA XIV EDICIÓ DEL PREMI DE LA GENERALITAT-MARIANO MARTÍNEZ, PER ALS CENTRES VALENCIANS EN L'EXTERIOR.

28.02.13. CONVOCADA LA XIV EDICIÓ DEL PREMI DE LA GENERALITAT-MARIANO MARTÍNEZ, PER ALS CENTRES VALENCIANS EN L'EXTERIOR.

El Diari Oficial de la Comunitat Valenciana publica amb data 28 de febrer la resolució del conseller de Presidència i d'Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua per la qual convoca la catorzena edició del Premi Generalitat-Mariano Martínez: Joventut Valenciana en l'Exterior, corresponent a l'any 2013.

Des de la seua primera edició l'any 2000, anualment es convoca este premi la finalitat del qual consistix a reconéixer i premiar públicament aquelles persones, agrupacions de jóvens o seccions juvenils dels centres valencians en l'exterior que hagen destacat per la seua labor participativa, així com per la seua aportació a l'articulació de les relacions integeneracionals.

Per a este exercici 2013 el premi consistix en un guardó acreditatiu i una assignació econòmica de 2.000 euros que podrà concedir-se a un o més beneficiaris. La convocatòria arreplega que podran proposar-se com a beneficiaris persones físiques, jurídiques, agrupacions de jóvens o seccions juvenils vinculades als centres valencians en l'exterior. El termini de presentació de sol¿licituds acaba el 10 d'abril.
 

Més informació i sol·licitud:

http://www.vicepresidencia.gva.es/web/dg-participacion-ciudadana/subvenciones