Bon Nadal

Últimas Noticias

Ves enrere 20.01.2013. PROCLAMACIÓ DE LA REGINA 2013 DE LA CASA DE VALÈNCIA A BARCELONA.

20.01.2013. PROCLAMACIÓ DE LA REGINA 2013 DE LA CASA DE VALÈNCIA A BARCELONA.

La Casa de València a Barcelona va celebrar la proclamació de la Regina 2013, Ana Pérez Balaguer, en un acte que va tindre lloc el matí del diumenge 20 de gener a la Sala Claret de la capital catalana, amb l'assistència de diverses autoritats de la Generalitat, l'Ajuntament i la Diputació Provincial de Barcelona.

L'acte va comptar amb l'actuació de la Colla Borrumballa, amb el cos de dansa de Casa València, i el grup Brossa Quartet de Corda. També hi van participar els components de la Tertúlia Literària de Casa de València recitant diverses poesies d'autors valencians.

Posteriorment, la presidenta de la Casa de València a Barcelona va fer entrega del nomenament com a socis d'honor a les festes de Castelló, a les Falles de València, a la Federació de Fogueres i Barraques d'Alacant i a Sergio Vila-Sanjuán, guanyador del Premi Nadal 2013.

A continuació es va procedir a la proclamació de la Regina 2013, en què actuà com a mantenidor Javier Pérez Belenguer, i tot seguit es va iniciar la tradicional ofrena a càrrec de les cases regionals presents en l'acte, els Cavallers de la Ploma Dehena de Barcelona, la Gaiata Sis, la Falla Blanqueries i, finalment, la Bellea del Foc d'Alacant i quatre dames d'honor.

Per acabar, la Xaranga La Mentideta va acompanyar en una amenitzat cercavila els assistents a l'acte fins a la seu de la Casa València a Barcelona, on va tindre lloc un dinar de germanor.