Bon Nadal

Últimas Noticias

Ves enrere 14.04.2013.- LA DIRECTORA GENERAL DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA VISITA LA CASA DE LA COMUNITAT VALENCIANA A SARAGOSSA.

14.04.2013.- LA DIRECTORA GENERAL DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA VISITA LA CASA DE LA COMUNITAT VALENCIANA A SARAGOSSA.

Amb motiu de la celebració de la Festivitat de Sant Josep i Sant Vicent Ferrer, la directora general de Participació Ciutadana, María Barrios, va acompanyar la presidenta de la Casa de la Comunitat Valenciana a Saragossa, Clara Perales, i a socis i amics de l'entitat a la missa celebrada en la parròquia de Santa Rita. Finalitzada la cerimònia religiosa, l'associació musical "Las Canteras", va realitzar una cercavila presidida per les reines del centre valencià.

Posteriorment, es van dirigir a la seu del centre, on la directora general va tindre ocasió de conéixer les diverses activitats que esta associació organitza a favor de la conservació i difusió de les tradicions valencianes dins de la cultura aragonesa.

Per a finalitzar la jornada, María Barrios va realitzar una ofrena floral a la Mare de Déu del Pilar que lluïa el mantell oferit pel centre valencià i que porta brodats els escuts d'Alacant, Castelló i València.