Bon Nadal

Últimas Noticias

Ves enrere 09.02.2013.- PROCLAMACIÓ DE LES REINES 2013 DE LA CASA DE LA COMUNITAT VALENCIANA A SARAGOSSA.

09.02.2013.- PROCLAMACIÓ DE LES REINES 2013 DE LA CASA DE LA COMUNITAT VALENCIANA A SARAGOSSA.

La Casa de la Comunitat Valenciana a Saragossa va proclamar les seues reines 2013 el passat 9 de febrer en un emotiu acte que va comptar com a mantenidora a la directora general de Participació Ciutadana de la Generalitat Valenciana, María Barrios.

L'actuació de l'Orquesta Laudística Aguilar de Borja va donar inici a una gala festiva en què es va presentar oficialment les reines que representaran les Festes de la Magdalena, les Falles i les Fogueres de Sant Joan per a enguany: Julia Artigas Sancho, gaitera 2013; Esther González Moreno i Ana Redondo Guerrero, fallera major i fallera major infantil 2013, i Andrea Lagunas Sáenz, bellea del foc 2013.

Les noves reines valencianes en terres aragoneses, van rebre les seues respectives bandes a mà de les reines ixents, alhora que els aplaudiments omplien la sala d'actes del Centro Cívico Teodoro Sánchez Punter de Saragossa.

Després del saluda de Clara Perales Obenich, presidenta del centre, María Barrios va oferir un discurs en què va destacar la labor d'esta casa de la Comunitat Valenciana per al 'foment de la cultura valenciana'. La directora general va agrair 'la labor realitzada pels membres de la Casa per a mantindre les tradicions i costums dels valencians a la capital aragonesa, ja que són els millors ambaixadors que podríem tindre, i va invitar els presents a disfrutar plenament de cada festa'.

Finalment, i previ al sopar que va posar punt final a este emotiu acte, es va realitzar una ofrena de les diferents cases regionals a les ja oficialment reines 2013.