Bon Nadal

Últimas Noticias

Ves enrere 03.03.2013. LA COL·LECTIVITAT VALENCIANA DE XILE ES PREPARA PER A LA FESTA FALLERA DE 2013 AMB LA DESPEDIDA DE L'AVIÓ FALLER.

03.03.2013. LA COL·LECTIVITAT VALENCIANA DE XILE ES PREPARA PER A LA FESTA FALLERA DE 2013 AMB LA DESPEDIDA DE L'AVIÓ FALLER.

 

La Col·lectivitat Valenciana de Xile va despedir el diumenge 3 de març els integrants de l'Avió Faller 2013, que acompanyaran la fallera major del centre, Rosario Puig Lanas, en els actes que tindran lloc a la ciutat de València amb motiu de les festes falleres.

L'acte va consistir en la degustació d'una tradicional paella, elaborada per Cristian Alarcón i Juanito Cuevas, i va reunir multitud d'amics del centre valencià acompanyats per diferents autoritats espanyoles: Juan Serrat, cònsol general d'Espanya; Carlos Retuerto, agregat laboral i d'assumptes socials de l'Ambaixada espanyola, junt amb la seua esposa, i Pilar Ayra, de l'Agregadoria Comercial de l'Ambaixada, vicepresidenta del CRE i representant davant del Consell General d'Emigració.

En primer lloc, es va guardar un minut de silenci en memòria de María Adriana Barba López, morta el 20 de gener passat. Sòcia i companya molt volguda per aquells que la van conéixer, la seua labor en la directiva d'este centre valencià va ser recordada per la seua activa dedicació i ajuda als altres.

A continuació, amb gran participació i entusiasme, es van entonar els himnes d'Espanya, Xile i la Comunitat Valenciana. Els aplaudiments de benvinguda i agraïments per la presència de les autoritats espanyoles van donar pas a la degustació d'un exquisit i fresc gaspatxo andalús elaborat pel soci Roberto Quiles, el qual va rebre un merescut reconeixement dels assistents, i van seguir unes paraules del president de la Col·lectivitat de Xile, Vicente Lisarde.